مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام بنده یک دستگاه نیسان کامیونت خریداری کردم و روز دوم که خریدم پلیس ماشین رو گرفت و توقیف کرد به علت نداشتن گواهینامه پایه دو چون که این نوع کامیونت هست در کارت با پایه 3نمیشه سوار شد .
بنده به دادگاه رفتم و جریمه هم پرداخت کردم . و حالا پلیس 10میگوید که باید ب2ثبت نام کنم ماشین هم به نام بنده نیست . در نامه دادگاه هم چیزی در مورد گواهینامه ننوشته ایا راه دیگری نیست که ازاد کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از قاضی درخواست رفع توقیف خودرو را نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مالکی که خودرو را به نام ایشان است به مرجع توقیف کننده مراجعه با ارائه اسناد و مدارک نسبت به آزادی خودرو اقدام نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مطابق قانون عمل شود و البته تنها کسی که میتواند ماشین را از توقیف خارج کند مالک سند است