مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام خسته نباشید
من درخواست استرداد جهیزیه دادم رای دادگاه به نفع من بود که من برطبق اون فاکتورا جهیزیه بردم خونه شوهرم الان من میخوام براساس اون فاکتورا که رای دادگاه داده میخوام داخل عقدنامم کنم میشه بدون شوهرم براساس رای دادگاه جهیزیمو داخل عقدنامه کنم؟
تورو خدا کمکم کنید که میشه شوهرم نباشه براساس فاکتورا که دادگاه رای داده جهیزیمو داخل عقدنامه کنم؟ یا باید شوهرمم باشه جهیزیمو داخل عقدنامه کنم؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

شما مدعی هستید که حکم استرداد جهیزیه گرفته اید و میتوانید جهیزیه خود را استرداد نمایید .داخل کردن جهیزیه در عقدنامه چه معنایی دارد

یک وکیل

داخل عقدنامه کنی؟؟؟ مگه چیه که داخل کنی؟؟؟
حکم گرفتی دیگه چی میخوای؟؟