مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با‌ سلام ماشین من حدود 15روز پیش توسط گشت انتظامی از مقابل در خونه بعلت مخدوشی پلاک توقیف شده که خودم وجدانی خبر نداشتم چند روز قبل اون هم جریمه تسلیمی داشتم که اگه اون موقع بود پلیس راهنمایی متوجه میشد در هر صورت من مالک هستم و بعهده منه میخواستم بدونم کی میتونم ماشینمو ترخیص بکنم باید کلا پرونده مختومه بشه یا قبل از اون هم میشه ترخیص کرد ممنون میشم راهنمایی بکنید.

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام دستور آزادی ماشین را قاضی صادر خواهد کرد. باید از شعبه تقاضای آزادی ماشین بدهی.