مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی کمر حین دوره آموزشی

باسلام و خسته نباشید، پسرم سرباز نیروی انتظامی (مرزبانی) است. در دوره آموزشی هنگام تمیز کردن میدان صبحگاهی از پله ها سرخوردن که دچار بیرون زدگی دیسک کمر و شکستگی و چسبندگی مهره و تنگی کانال نخاعی شد و نیاز به عمل دارن، در برگه حادثه معلول خدمتی درج شده، آیا ایشون معاف دائم میشوند و آیا غیر از غرامت مستمری و یا دیه هم تعلق میگیرد، چون با این وضعیت کار کردن در آینده براشون سخت خواهد بود. ممنون و مچکرم

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، معافیت با کمیسیون پزشکی می باشد. قاعدتاً دیه هم تعلق خواهد گرفت.