مشاوره حقوقی رایگان - فریب کاری در ازدواج

با سلام
همسر من در زمان ازدواج مدرک تحصیلی خود را لیسانس معرفی کرده است (تاریخ عقد97/1/16) و آن را در سند ازدواج قید کرده است در صورتی که بعدا متوجه شدم دانشجوی لیسانس میباشند لذا بین ما دعوا صورت گرفت و از اون روز همسرم و ندیدم احتمال میدم در برج 6 موفق به اخذ مدرک لیسانس شده باشند یعنی 5 ماه بعد از عقد سوالم اینجاست آیا من میتونم به جرم فریب در ازدواج از ایشون شکایت کنم؟ و خواستار باطل شدن عقد نامه بشم؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ،با این مسایل جزیی زندگی و رابطه زناشویی خود را خراب نکنید.