مشاوره حقوقی رایگان - راجب توقیف ماشین

سلام خسته نباشید من ضامن کسی شدم تو بانک ... وام ایشان 30 میلیون بود ومن چک 33 میلیونی دادم این خانم بچه اش مریض قلبی بود باید عمل میشد الان ده میلیون قسط دادن بقیه اش مونده که چک من برگشت خورده بانک الان بانک حکم جلب منو گرفته حکم توقیف ماشین من روهم که یه 206 مدل 82 هستش رو گرفته و الان ما احضار زدیم که قسط بندی بشه میخواستم ببینم میتونم ماشین رو در دفترخانه به عنوان مهریه زنم بنویسم که نتوانند روی ماشین اقدامی کنند که فقط قسطش رو ببرم دادگاه بدم خواهشا ممنون میشم راهنمایی کنید اموال فقط من همینو دارم مستاجر هم هستم ماهی پنج میلیون او پانصد حقوق دارم ولی 4 میلیون اش برای قسط بانک خودم میرم و امرو رفته بودم دادگستری مسول بانک ... بسیار بدرفتاری کردن با خانم بنده و گفتن من یه کاری میکنم که احضارتون او قبول نکنند و میخواد ما رو اذیت کنه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
باتوجه به اینکه خودرو توقیف شده نه میتوانید اعسار بزنید و نه اینکه به اسم خانمتون بزنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

چون خودرو توقیف شده الان شامل فرار از دین میشود.