مشاوره حقوقی رایگان - اتهام شروع به سرقت

با سلام روزتون بخیر خسته نباشید . دیروز برای بنده پیامک اومد و به سامانه ثنا مراجعه کردم . ابلاغیه ای اومده با موضوع اتهام شروع به سرقت . از شهرستان جهرم است و از شورای حل اختلاف راهنمایی رانندگی آمده . در صورتی که ما در تهران زندگی میکنیم و نه در عمر خود به شیراز رفته ایم نه کسی در شیراز داریم نه آدم بی وجدانی هستیم که سرقت انجام دهیم ! آن هم از شهرستان ! بنده 2 سال است از خانه خارج نشده ام که اصلا بخواهم سرقتی انجام دهم !
این جمله ( نسبت به شکایت فلانی علیه فلانی دائر بر شروع به سرقت اعالم سازش به مرجع صالحیت دار صادر شد ) چه معنی دارد ؟ آیا شکایت کرده اند و بعدا فهمیده اند که اشتباه بوده ؟ ممنون میشوم پاسخ کاملی بدهید . 19 سال سن دارم و دارم از نگرانی میمیرم !

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

کلیه شکایت های که قابل گذشت اول بعد از مطرح شدن دردادگاه به شوری حل اختلاف ارجاع می‌شود جهت صلح و سازش اگر صورت نگیرد دادگاه تعیین تکلیف میکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده این پیام جعلی است و وارد سایت نشوید