مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی در مورد اجرت المثل

سلام علیکم
دانگی از آپارتمانی متعلق و به نام اینجانب است و بقیه متعلق به حضرت مادر که این آپارتمان سالهاست مورد استفاده اختصاصی و انحصاری مادر عزیزم قرار دارد و اینجانب تا کنون هیچ گونه انتفاعی از ملکم نداشته ام. خواهشمند است بفرمایید اجرت المثل یا حقی به اینجانب تعلق می‌گیرد یا خیر؟
و آیا مادر عزیزم بابت استفاده از سهمم در آپارتمان به من بدهکار هست یا خیر؟
باتشکر

پاسخ ها :

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام به لحاظ قانونی بله تعلق خواهد گرفت اما به سبب رابطه فرزندی بهتر است طرح دعوا ننمایید و دوستانه این موضوع را حل کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه بدون اذن شما درمنزل سکنت داشته باشند ، بله. شما مستحق اجرت المثل هستید و ایشان به شما بدهکارند. ولی توصیه میگردد همچنان حق فرزندی و حرمت مادر را حفظ بفرمائید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به تصرفات مادر در ملک مشاعی اجرت المثل تعلق میکیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله بدهکار است
می توانید دادخواست خلع ید و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف بدهید