مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب برای چک برگشتی

سلام و خسته نباشید خدمت همه وکلای عزیز که بدون چشم داشت پاسخگوی سوالات مخاطبان هستید
ماه گذشته یک چک گرفتم به مبلغ 8 میلیون تومان برای امروز. یعنی چک برای یک ماه بعد صادر شد که موجودب نداشت و برگشت زدم. اونجوری که من متوجه شدم ظاهرا این چک کیفری نمیشه و حقوقی تلقی میشود.
سوالم اینکه آیا برای چک حقوقی امکان گرفتن حکم جلب وجود دارد یا خیر؟ از هیچ راهی نمیشه حکم جلب گرفت؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

حکم جلب برای چک برگشتی