مشاوره حقوقی رایگان - عدم رضایت از مبلغ دیه صادره از طرف بیمه حوادث

با سلام بنده در کارخانه مقواسازی کار میکنم در تیرماه در حین کار دست راستم درون غلطک رفت و بشدت از ناحیه انگشت شصت و اشاره آسیب دید کارفرما ابتدا اعلام کرد که حقوق زمانیکه سر کار نمیروم را خودش پرداخت مینماید ولی بعد از 2ماه که بشرکت برگشتم گفتند باید حقوقم را از بیمه دریافت نمایم و بیمه هم بابت 2ماهی که استعلاجی داشتم باندازه حقوق یکماهی که از شرکت دریافت می‌نمودم هم پرداخت نکرد و از طرفی شرکت بیمه حوادث داشت و بیمه حوادث برای انگشت شصتم که یک بند آن تخلیه شده و حتی ناخنش هم افتاد و انگشت اشاره که کلا دچار به شدگی شده و پس از گذشت 6ماه هنوز خون رسانی در آن کامل انجام نمیشود حدودا مبلغ 43 میلیون دیه صادر نمود بمبلغ دیه اعتراض نمودم اما بیمه مبلغ 27 میلیون به حسابم واریز نمود و یمن اعلام کردند بعلت عدم تطابق لیست بیمه تامین اجتماعی و لیست بیمه حوادث شرکت موظف است که مبلغ 15میلیون و 300 هزار تومن مابقی را باید بکن پرداخت نماید اما پس از گذشت 2‌ماه هنوز پولی از طرف شرکت بکن پرداخت نشده و تازه یک چک متعلق به یکماه بعد را میخواهند بکن بدهند و از بابت پرداخت آن مبلغ هم رسید از من میخواهند و هم رضایت نامه که بنده در مورد دادن رسید مشکلی نداشتم اما در مورد دادن رضایت مشکل دارم و چک را نپذیرفتند لازم بذکر است که بنابه گفته دکتر جراح دستم یک عمل زیبایی دیگر نیاز دارد که بسته بشرایط درمان دستم حداقل پس از گذشت 6ماه از عملم قرار است که انجام شود خواهشمندم مرا راهنمایی نمایید که آیا مبلغ دیه صادره از طرف بیمه حوادث درست می‌باشد یا خیر ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید