مشاوره حقوقی رایگان - رفع حجر

با عرض سلام و ادب خدمت وکلای محترم ممنون و سپاس از همگی شما عزیزان که بنده را راهنمایی کرده اید.
دوست گرامی در خصوص دعوی یک تصادف بنده دیگر بعد از گذشت سه سال به انتها رسیدم چقدر راه رفتم و چقدر عذاب کشیدم و چقدر شما عزیزان بنده را در این راه یاری نمودید ولی فکرش را نمیکردم که در این مرحله گیر بیافتم اشتباه بدی کردم که نباید ظاهرا چنین کاری میکردم بنده برای قیومیت اقدام نموده بودم که بتوانم کارهای برادرم را انجام دهم اما نمیدونم چگونه سرپرستی سر منو کلاه گذاشت و حکم حجر برادرم را بدونه اینکه بدونم چیست گرفتم در آن موقع فکر میکردم خب این هم مطمئنن قسمتی از پروسه قیومیت باید باشد ولی متاسفانه اینگونه نبود و هم اکنون در دادسرا قسمت سرپرستی گیر افتادم دیه برادر منو واریز نمودن و ما در طبقه دوم زندگی می‌کنیم و تمام امیدمون به همین دیه بود تا بتوانیم یک پله پیما بزنیم تا برادر را به کاردرمانی ببرم که خیلی هم دیر شدش دیگه ولی حتی برای این کار هم هیچ پولی به ما ندادند و گفتم شما مستجر هستید اماکانش نیست خلاصه آقا دردسر عجیبی دارم با این جسارتا ابلهان. حال بعد از مدتی دوندگی توانستم مدرک سلامت عقلانی برادرم را از پزشکی قانونی دریافت کنم و الان دارم دادخواست رفع حجر میدهم. و سوال بنده اینجاست وکیلی که با ایشان در تماس هستم گفتند یک اظهاریه هم برای دادستان ثبت کنید تا در جریان انجام کارهایی که صورت داده اید قرار بگیرند.
ولی من در دادخواست رفع حجر هم خودم بعنوان قیم و هم دادستان را طرفیت قرار دادم.
1_ حال بنظر شما آیا باید بعلاوه دادخواست رفع حجر اظهاریه هم برای دادستان بدهم یا خیر
2_ اگر جواب مثبت و اظهاریه هم باید داد میشه توضیح دهید که چرا تشکر
برای شما سلامتی روز افزون آرزومندم همواره پاینده و برقرار باشید خدانگهدار

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

خیر نیازی به اظهاریه نیست و قاضی حقوقی خودش نماینده دادستان محسوب میشود و کار مدعی العموم را انجام میدهد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سوال مبهم است و رسا نمي باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید