مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرویی که سند به نام کس دیگه ای است و برگ سبز به نام شخص دیگری

با سلام
بنده به اداره دارایی بابت مالیات ارزش افزوده شرکت سهامی خاص بدهی مالیاتی دارم
برای حکم توقیف اموال بنده و سایر مدیران از طرف دارایی اقدام شده است
تنها دارایی بنده یک خودرو میباشد که لازم به ذکر است فقط برگ سبز ماشین و پلاک ماشین که در مرکز تعویض پلاک اقدام شده به نام بنده است و زمانی که ماشین را خریدم اقدام به انتقال سند در دفاتر رسمی نکرده ام
حال از نظر اداره مالیات مالک رسمی خودرو بنده هستم و خودرو توقیف میشود یا خیر؟
با تشکر

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ملاک توقیف برگ سبز است .چون از پلیس راهور استعلام می کنند.