مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه بدهی

با سلام
فردی مبلغ 50 میلیون تومن به من بدهی داره ولی نمیتونیم مسترد کنیم
چرا که ایشون بیشتر از دوسال قبل تمام اموال خودشون رو که ارزش زیادی هم دارن به اسم خانمشون زدن و هیچی به اسم خودشون ندارن.
زندان هم انداختیم ولی متاسفانه روزها اشتغال به کار گرفتن و زندان هم نمیرن! لطف میکنین اگه راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در این خصوص همانطور که خودتان عمل نموده اید زندان به مثابه پرفشارترین مجازات برای پرداخت بدهی است.
اگر اشتغال به کار ایشان برای پرداخت بدهی شماست از اجرای احکام تقاضای رسیدگی نمایید.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،متأسفانه ضمانت اجرایی چک بسیار پایین میباشد وراهی که رفتید بیراهه نبود،،،اما اینه!