مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن خوانده جدید به دادخواست

با سلام در متن دادخواست از یک شرکت حقوقی و یک فرد شکایت کرده ام ولی در بالای دادخواست قسمت خواتده فقط فرد را نوشته ام .ایا می توان شرکت هم به خوانده ها اضافه کرد یا باید دادخواست باطل کنم و دادخواست جدید بدهم

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

امکان اضافه کردن نام جدید نیست و می‌بایست دادخواست جدید بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر امکان ندارد شما میتوانید دادخواستی دیگر به طرفیت شرکت داده و درخواست رسیدگی توامن بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما به صورت اشتباه شکایت خود را مطرح کرده اید و باید از شرکت شکایت نمایید و نه مدیر عامل