مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از ورود به منزل و توهین و تهدید

با سلام
همسر من دیشب بعد از خروج من از خانه برای سرزدن به ماشین درب را قفل کرده و مانع از ورود من به منزل شد با اینکه یک پسر کوچک دو ساله دارم. من به دلیل ترس از ابروریزی در آپارتمان بی صدا چند بار به همراه وی زنگ زدم چند بار درب منزل را زدم و حتی مسیج هم دادم اما با اینکه من نیم ساعت تمام در سرما بودم درب را باز نکرد من هم از آتشنشانی کمک خواستم که برای بازکردن درب مراجعه کنند و بعد پلیس آمد داد و بیدا و فحش و توهین و ابرورزیز شوهر به پا کرد که صوت ضبط شده همه آنها موجود است (شوهرم طلاها و مدارک من را نیز برداشته) پلیس این اتفاق ممانعت از ورود را صورت جلسه کرد
حالا سوالم این است: باید بروم دفتر خدمات قضایی برای شکایت یا دادسرا؟ حقوقی است یا کیفری؟
2- در صورتی که پیگیر طلاق باشم آیا می توانم سرپرستی پسرم را بگیرم؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

باید از طریق دفاتر خدمات قضایی دعوی مطرح کنین جهت طلاق یا نفقه ولی برای فرزند تا هفت سالگی باشما هست و نمیتونن بگیرن از شما

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بلی به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای اقامه دعوا باید به دفتر
خدمات قضایی مراجعه نمایید و بهتر
است قبل از اقدام قانونی با یک وکیل
مشورت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دفتر خدمات قضایی شکایت ممانعت از حق

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طریق دفاتر خدمات قضایی دعوی طلاق یا نفقه مطرح کنید بایت حضانت تا هفت سالگی باشما هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان ترک انفاق شکایت کنید.
حضانت تا 7 سالگی با مادر است
بعد از صدور حکم ترک انفاق و مطالبه نفقه اگر نفقه را پرداخت نکرد می توانید طلاق بگیرید