مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی یا کار افتادگی

سلام وقت بخیر بنده سال 78 فرار خدمت سربازی بودم بعداز22سال گرفتن فرستادن خدمت الان سربازهستم داخل پادگان خوردم زمین با برگ اعزام فرستادن بیمارستان دکتر هم عکس ام آر آی نوشته رفتم نوبت ام آر آی گرفتم یک ماه دیگه چون کمرم درد میکنی آمدم خانه منطقه خودم رفتم دکترستون فقرات اونم سی تی اسکن نوشته جواب سی تی اسکن گرفتم دکتر نگاهش کرد گفت دو تا مهره کمرت شکسته الان بنظرت من چیکارکنم ممنونم جواب بدین

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

باسلام مدارک خود را جهت مرخصی استعلاجی یا در صورت امکان معافیت پزشکی به یگان مربوطه ارائه دهید