مشاوره حقوقی رایگان - ایا امکان خرید خودرو در شهر دیگر برای فرد دیگر امکان پذیره؟

من در شهر شیراز زندگی میکنم و میخوام برای برادرم که در ساری زندگی می کند یه خودرو 206 معامله کنم ایا نیاز هست که برای خرید او هم حضور داشته باشد؟ چه روشی وجود دارد که بدون حضور او مراحل خرید و تعویض پلاک (برای ساری) انجام شود. با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید مبایعه نامه خرید خودرو را به نام خود تنظیم نمایید و سپس وکالت نامه همراه با اختیار تفویض وکالت از فروشنده بگیرید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برادرتون برای شما وکالت‌نامه ارسال کنید