مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به جرح

سلام بنده با یک دختر بچه تصادف کردم با 115 و 110 تماس گرفتم و مراحل بیمارستان و کلانتری و کروکی انجام شد و خانواده دختر بچه دایم جهت گرفتن پول با بنده تماس میگرفتن و من هیچ پولی به آنها ندادم و دیگر جواب تلفنشان را ندادم و تمام مراحل قانونی از قبیل (اصالت بیمه ؛ کروکی ؛ تحویل یک برگ کوپن بیمه ؛ تکمیل پرونده در بیمه و دادسرا) را انجام دادم و حالا ابلاغیه برام آمده و آنها شکایت کردند و اردیبهشت ماه 1398 باید در دادگاه حاضر شوم تقاضا دارم بنده را راهنمایی بفرمایید تکلیف بنده چیست با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درتصادف منجربه ضرب وجرح درصورت شکایت دادگاه علاوه برمحکومیت به دیه باید متهم معمولا به جزای نقدی نیز محکوم می نمایدشمادرصورتیکه بیمه نامه داشته باشید شاکی میتواندبه بیمه مراجعه کند