مشاوره حقوقی رایگان - غیبت یا ترک محل کار قانون کار

من کارم شیفتی هست، 24 ساعت سرکارم و 48 ساعت آزاد. نگهبانی اداره برق
میخواستم ببینم اگه‌ به محل کارم نرم و غیبت داشته باشم، آیا کارفرما (شرکت پیمانکاری که زیر نظر اداره برق هست) میتونه طبق قانون کار ازم شکایت کنه و مسائلی مثل مجازاتِ زندان و جریمه نقدی برام درست کنه؟
چون توی قرارداد نوشته اگر 3 شیفت پشت سرهم نریم سرکار اخراج میشید و بقیه مواردی که توی قرارداد نیومده تابع قوانین کار و تامین اجتماعی هست.
هدف من اینه که از این کار بیام بیرون. و این سوالات در صورتی هست که از گزینه‌ی استعفا استفاده نکنم.
ممنون از پاسختون

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، نه بشرطی که خلاف و جرمی انجام نداده باشی.