مشاوره حقوقی رایگان - وام جانبازی و فوت جانباز

ببخشید بهمن 97 پدرم یک وام جانبازی گرفت و به خواهرم داد تا خونه بخرن و خریدن حالا پدرم فوت کرده البته خونه بنام خواهر زاده ام وکالت خورده حالا می‌خوابیم ببینیم تکلیف چیه ضمنا سه نفر از وراث می‌دونن اما یک نفر نمیدونه و ما میتونیم وام رو تسویه کنیم خونه رو بنام کنیم بدون دونستن نفر چهارم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

وام را می توانید تسویه کنید ولی خانه به نام وراث نمی شود. فقط مبلغی که قرض داده شده ، هر کس به نسبت سهم خودش می تواند مطالبه کند