مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از قانون استخدامی کشور

با سلام خدمت اساتید ودانشمندان حوزه حقوقی بنده 22سال در بانک دولتی مشغول بودم بنا به دلایلی مبادرت به استفاده سپرده پس انداز دوستان البته با امضای فیش نمودم لذا توسط یکی از همکاران معرفی به بازرسی اداره شدم درنهایت بازرس امدوبنده را محکوم به مراوده مالی وسواستفاده از موقعیت شغلی محکوم کرد که هیت تخلفات اداره متبوع حکم انفصال از خدمت مرا به مدت 3ماه صادر کرد دراین مدت بنده که درشرایط مالی بدی بودم توانستم قبل از شکایت مشتریان بابت اختلاس و برداشت غیر مجاز از حساب به دادسرا احضار شده ومبلغ 600میلیون از بدهی ام را قبل از کیفر خواست پرداخت نمودم ودرمراحل اگاهی نسبت به برداشت از طریق اطلاع شکات اقرار نمودم لذا بانک خودم ازمن بابت اختلاس شکایت کرد ودرمراحل دادرسی کلیه عوانین نسبت به من داده شده منع پیگرد صادر کرد وعمل ارتکابی را اختلاس عنوان نموده وصدور کیفر خواست به دادگاه کیفری صادر گردید بنده قبل از حکم دادگاه محترم رضایت تمامی شکات را اخذ نمودم الخصوص سازمان خودم مراتب رضایت را با عنوان متهم از لحاظ مادی ومعنوی هیچ گونه ضرری به بانک متحمل نگردیده به دادگاه تحویل داد خلاصه در دادگاه بدوی برائت اینجانب صادر گردید وبا گذشت 20روز رای قابل اعتراَ ض میباشد هیچ یک از شکات اعتراض ننموده ولی دادستانی محترم بعداز گذشت 79روز به عنوان مدعی العموم به تجدید نظر ارسال فرمودند که بعداز تعیین وقت در تجدید نظر در دفاعیات خودم ابراز داشتم گه همه شکات با اطلاع از برداشت وامضاءاسناد به من پول را قرض دادند که بدهی داشتم را جبران کنم قاضی پرونده با تهدید اینجانب تمامی اسناد بانکی را به کارشناسی اگاهی متوسل نمودند که بازهم کارشناسی به نفع اینجانب شد ولی متاسفانه با تهدید کارمند حقوقی بانک که چرا رضایت دادین حکم مرا به 6ماه حبس تعزیری وپرداخت 100میلیون به نفع دولت وانفصال دایم از خدمات دولتی با عنوان تفسیر رای به نفع متهم واحراز استحقاق تخفیفات کلیه تخفیفات ماده 37 و38 را نمودند که هیچ کدام در انشای حکم لحاظ نگردیده
اینجانب نیز با اعاده دادرسی از دیوان عالی نسبت به اعمال تخفیفات مندرج درقانون خواستاررسیدگی شدم وهنوز هیچ واکنشی از سوی دیوان نیامده
درضمن به برنامه بودجه واستخدام کشوری نامه نوشتم وانهاهم نسبت به بازگشت دوباره به وزارت تعاون نوشته
ووزارت تعاون مراتب اجرای این دستوراعمل را به مدیرعامل بانک عودت داده وشخصا درخواست اعلام نتیجه شده
حال غرض از مزاحمت میخواستم بدونم قبل از صدور رای توسط دیوان
سازمان متبوع اینجانب میتواند با رعایت 22سال خدمت مرا به کار دعوت نماید یا باید منتظر دیوان شد
بینهایت تشکر

پاسخ ها :

سوء استفاده از موقعیت شغلی اختلاس انفصال دائم از خدمات دولتی