مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در نگهداری 300 سی سی مشروب

سلام حدود دو ماه پیش منو دوستم رو تو ماشین اون گرفتن با 300 سی سی مشروب خارجی و بردنمون بازداشتگاه بعد یک شب بردنمون پیش دادیار اونجا با جواز کسب آزاد شدیم بعد دو ماه پیغام اومد برام برای کیفرخواست مشارکت در نگهداری 300 سی سی مشروب خارجی به دادگاه انقلاب مراجعه کنین حالا میخوام بدونم روز دادگاه چی میشه آیا قاضی هر حکمی داد همون لحظه اجرا میشه یا زمان میده برای اعتراض و... در ضمن هیچ گونه سابقه کیفری ندارم ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .رای قابل اعتراض است .و عدم سابقه کیفری میتواند در موقع صدور رای موجبات تخفیف باشد