مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی حبس مجدد زندانی

باسلام و خسته نباشید. چک 50تومانی از کسی داشتم برگشت زدم و بعد از طی یک سال و نیم و سه مرحله رد تقاضای اعسار بدهکار طرف رو انداختم زندان. و بدهکار بعد از تحمل 12روز حبس در زندان با گذاشتن سند ازاد و مجددا به رای دادگاه بدوی در مرکز استان در مورد رد تقاضای اعسارش اعتراض کرد .. که رای قبلی مجددا تایید شد و اعسارش پذیرفته نشد .. حال سوال اول اینکه به گفته ی وکیل بنده طرف با سند هم که آزاد شده در بند باز بسر میبره و کاملا ازاد نیست ایا چنین چیزی صحت دارد یا زندانی بعد از گذاشتن سند کاملا آزاد است؟.. سوال دوم اینکه روند کاری چیست و الان بنده باید اقدامی بکنم که طرف مجدد برگرده به زندان یا نه خود دادگستری به بدهکار و کفیلی که سند گذاشته ابلاغ میکنه که خودش رو به زندان معرفی کنه ؟ با تشکر !!!

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .چون دعوای شما ماای است و اعمال ماده 3 یعنی حبس تا ادای دین و حبس ایشان مدت معین ندارد هر وقت بدهیش را داد آزاد میشود و گفته وکیل شما صحیح میباشد و با سند گذاشتن از زندان بسته به زندان باز آمده .که شما میتوانید از قاضی اجرا درخواست بازگشت به زندان بسته را به جهت بازدارندگی آن بنمایید