مشاوره حقوقی رایگان - خسارت افت قیمت خودرو

با سلام و احترام
من با یه خودرو تصادف داشته و مقصر شدم. مالک خودرو مطالبه افت قیمت خودرو را دارد. مطابق با ماده 1، 2 و 19 قانون بیمه و بر اساس اصل جانشینی و پذیرش مسئولیت شرکت بیمه از طرف افراد به واسطه قرارداد بیمه مسئول پرداخت کلیه هزینه های حادثه است. از نظر فقهی هم برخی خسارت تعمیر را کافی میداند ولی اغلب بر اساس اصل لاضرر رای به جبران خسارت می دهند.
متاسفانه شورای عالی بیمه با نقض مواد قانون بیمه یک شرط را در آیین نامه اضافه کرده که منجر به بوجود آمدن اختلاف و پرونده سازی های زیاد شده است که البته خود عمل نقض قانون به نفع اصناف و شرکت های بیمه و بدون اخذ مجوز و مصوبه از مجلس، هیئت وزیران و... شرعا" و قانونا" باطل است.
اغلب مردم اطلاع کافی از قوانین ندارند و شرکت های بیمه کارشناسان و حتی مشاوران حقوقی و هیئت داوران و... بنا به مصلحت و با هدایت زیان دیه جهت پرونده سازی علیه مالک خودرو مقابل(بجای کمک به احقاق حق و جبران توسط شرکت های بزرگ بیمه) فرد مقصر حادثه را مسئول و مجبور به پرداخت هزینه می کنند. که خود این امر خلاف منطق بیمه های اموال و مسئولیت مدنی است.
در همین راستا خواهشمند است اولاً نسبت به ارائه مشاوره حقوقی نحوه مطالبه از شرکت بیمه و نحوه ارجاع موضوع پرداخت هزینه خسارت افت قیمت به شرکت بیمه و ثانیاً در خصوص افراد دارای شرایط خاص که بخاطر درآمد کم و بدهی و اقساط زیاد حتی قادر به پرداخت اقساطی خسارت( در صورت محکومیت) نیستند راهنمایی بفرمایید.
با احترام و تشکر فراوان از مساعدت شما

پاسخ ها :

خسارت افت قیمت خودرو افت قیمت خودرو تصادف