مشاوره حقوقی رایگان - مجروح شدن در پادگان

سلام بنده سال1381داخل پادگان هنگام مأموریت بودم یعنی دژبان بودم با یه کادر درگیر شدم با سرنیزه زخمی شدم سرم محکم به زمین خورد بابت سرنیزهایی که خوردم 21روز طول درمان توسط پزشک قانونی بهم دادم ولی بعد یه مدت برای کادر رضایت دادم ایا امکان داره من جانبازی بگیرم. درضمن همون موقع هم صورت سانحه نوشتن. ولی یکی دو نفر امضا نکردن گفتن داخل پادگان ماموریت نمیشه ممنونم کمکم کنید.

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، مشمول جانبازی نیستی چون ماده 107 و108 قانون ارتش در شما صدق نمی کند.