مشاوره حقوقی رایگان - معامله زمین کشاورزی

باسلام زمین کشاورزی را به طرف فروختم مبلغی را پرداخت کرده زمین را در اختیار گرفته و عمده ثمن معامله را پرداخت نکرده واز زمان پرداخت در قرارداد گذشته طی دوبار تعهد کتبی از زمان تعهد جدید هم پرداخت نکرده است چگونه معامله را فسخ کنم خودش راضی نمیشه به توافق

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر در قولنامه آمده که در صورت عدم پرداخت به موقع ثمن معامله ، معامله فسخ می‌شود. می توانید دادخواست فسخ بدهید. اما اگر این موضوع در قولنامه قید نشده ، نمی توانید فسخ کنید. فقط می توانید دادخواست الباقی ثمن معامله را بدهید. و اگر در قولنامه وجه التزام قید شده ، آنرا هم می توانید بخواهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید قرارداد مورد بررسی قرار گیرد اگر شرایط فسخ محیا باشد امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد ذکر شده باشد می توانید فسخ کنید.
در غیر این صورت دا‌دخواست مطالبه وجه بدهید