مشاوره حقوقی رایگان - مزایده زمین

با سلام من زنم واسه مهریه یه زمین داشتم توقیف کرده بود الان درخواست کارشناسی کرده و قیمتی که کارشناس زده
89 میلیونه خواستم بدونم اگه توی روز مزایده کسی شرکت نکنه این زمین و به همین قیمت به همسرم میدن و از مهریه من (250سکه) کسر میشه یا نه دوباره مزایده برگزار میشه.

پاسخ ها :

یک وکیل

اول از همه اعتراض کن به مبلغ تا بیشتر بشه
اگر شرایط اعسار داری دادخواست اعسار بده‌ تا قسط بندی کنن
در صورت تمایل با بنده تماس بگیر

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

بله اگر کارشناسی شده و قطعی شده باشد و در مزایده خریداری نباشد به قیمت کارشناسی شده به محکوم له داده میشود و از محکوم به کسر خواهد شد و شما بابت بقیه محکومیت خویش اگر مالی ندارید میتوانید تقاضای تقسیط بنمایید