مشاوره حقوقی رایگان - مهریه ملک شرط ضمن عقد

با سلام. اگر زوجه ضمن عقد شرط کند که زوج منزلی در فلان شهر به فلان مساحت را خریداری کرده و بنام وی کند و زوج بپذیرید و پس از یک سال زوج فوت کند و هیچ منزلی خریداری نشود آیا زوجه میتواند از اموال باقی مانده زوج این منزل را بگیرد ضمنا هیچ تاریخ و مشخصات دیگری در مورد این منزل ثبت نشده است

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر چنین شرطی مجهول است
و باطل است و زوجه نمیتواند مدعی منزلی بشود ولی ...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خیر باید مورد وجود داشته باشد.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید