مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان پاسخ گويی از طرف پليس فتا چقدر می باشد؟

شخصی در اينستا مزاحم شد و به من از طريق سايت به پليس فتا شكايت كردم و به اون شخص اطلاع دادم كه بابت مزاحمتي كه ايجاد كرده شكايت كرده ام و اون شخص به محض اطلاع اكانت خود را بطور كامل حذف كرد، سوالم اينكه پليس فتا حتما صاحب اكانت رو پيدا ميكنه يا چون ديليت اكانت زده امكان شناسايی نيست؟ و چقدر طول ميكشه كه اين شخص پيدا بشه؟ و اگر شناسايی كرد به شاكی اطلاع ميده يا فقط احضاريه برای متهم ارسال ميشه؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در تمام مراحل تحقیق در صورتی که به حضور شاکی نیاز باشد وی را احضار می کنند در غیر اینصورت در دادسرا به شما اطلاع رسانی خواهند کرد. بله پلیس فتا می تواند فرد مزام را بیابد