مشاوره حقوقی رایگان - قرار موقوفی تعقیب

ضمن سلام و عرض ادب و خسته نباشید خدمتتون
من یه شکایت علیه دایی خودم کردم بابت تخریب و فحاشی وزمینی که از من تصرف کرده و تهدیدی که نسبت به بنده روا داشته بود، قرار شد من رضایت بدم و در عوض زمینمو پس بده یه دست نویس هم نوشت و ازم رضایت گرفت زمین و اینچیزا هم تووش قید نشد فقط رضایت بود فرداش رفتم توو دادگاه رضایت دادم اما داییم زده زیر حرفش حالا میتونم رضایتمو پس بگیرم؟ و همون پرونده رو ادامه بدم توو دادگاه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

رضایت قابل عدول نیست ولی میتونید از طریق حقوقی نسبت به زمینتون طرح دعوی کنید