مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بعد از رضایت در تصادف

سلام
من اسفند تصادف کردم و طرف مقابل مقصر شناخته شد و من ک نمیدونستم چقد خرج ماشینم میره ب طرف مقصر رضایت دادم (رضایت دستی )و گفتم ک فقط از بیمه استفاده میکنم ولی بیمه فقط 11تومن ب حسابم ریخت و من حدود 25تومن خرجم رفت و قیمت ماشینمم پایین اومده
من چند ماه پیش از ایشون شکایت کردم ودادگاه حقو ب من دادن و حکم توقیف خودروی فرد رو صادر کردن ولی الان طرف مقصر هم از من شکایت کرده چون قبلا رضایت داده بودم با این ک رضایت دستی بوده و محضری نبوده دادگاه منو محکوم میکنه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر رضایت باید یا در دادگاه باشد یا در دفترخانه اسناد رسمی باشد مگر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مستحضر باشید خیر رضایت باید یا در دادگاه باشد یا در دفترخانه اسناد رسمی باشد