مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بدون اذن پدر

سلام خسته نباشید
من میخواستم بدونم اگه دختری عاشق مردی بشه که 18 سال اختلاف سنی دارن هیچکدام ازدواج نکردن قبلا و مرد تمام شرایط زندگی را داره اما بخاطر اختلاف سنی فقط اجازه نمیدن خانواده دختر به این ازدواج .
آیا دادگاه این رو قبول میکنه و اجازه ازدواج رو بده.
دختر بالای سن قانونی هست البته.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید دعوای اذن نکاح ازدادگاه خانواده رابه طرفیت پدرتان مطرح کنید واقاداماد راهم به دادگاه معرفی کنید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر در این جا دادگاه ورود نمی کنه و اذن پدر شرطه سن قانونی 9 سال هم وجود داره و 13 سال و حتی 15 سال که هیچکدام سن .اقعی ازدواج نیست