مشاوره حقوقی رایگان - کلید درب پارکینگ

با سلام
در ساختمانی که 8 واحد دارد ساکن هستیم که فقط 3 واحد آن پارکینگ دارند. سرقتی در ساختمان اتفاق افتاده و قفل درب تعویض شده و کلید فقط در اختیار پارکینگ دارها قرار گرفته، یک نفر از ساکنینی که پارکینگ ندارد تقاضای کلید دارد، آیا می توان کلید را به ایشان و دیگر همسایگان داد
و مورد دوم اینکه هزینه تعویض قفل چطور، با همه ساکنین هست یا فقط با مالکین پارکینگ
با تشکر

پاسخ ها :

ندادن کلید درب پارکینگ به واحد بدون پارکینگ