مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با خانواده درون خودرو بودیم که با خودرو سمند تصادف کردیم، روز اول ماه رجب که ماه حرام هست
مقصر صددرصد تصادف سمند شناخته شد
توی این تصادف خودرو من خسارت دیده و پای چپ خودم روی ساق پا از زانو تا پایین بصورت یکدست کبود شده و بخاطر داغون شدن ماشین از کار بیکار شدم
مادرم هم مهره کمرش شکسته و دیگه نمیتونه سرکار بره
میخواستم بدونم دیه که شامل ما میشه چجوری محاسبه میشه و دوم اینکه بخاطر اینکه نمیتونیم من و ملدرم سرکار بریم آیا خسارتی به ما پرداخت میشه و هزینه های دکتر و پزشک قانونی بهمون برمیگرده؟
شما پیشنهاد میکنید وکیل بگیرم یا به صورت معمولی ادامه بدم؟
میتونین وکیل توی شیراز بهم معرفی کنید و آیا خودتون پروندم رو قبول میکنید؟
ممنون میشم مشکلم رو بررسی کنید.

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

دیه پای شما بسته به نظر پزشکی قانونی داره.میزان دیه شکستگی مهره ستون فقرات مادرتون اگر به طور کامل بهبود پیدا کنه به نرخ سال 98 بیست و هفت میلیون و اگر بهبود پیدا نکنه دویست و هفتاد میلیون محاسبه خواهد شد.هزینه های بیمارستان قابل دریافت هست.مادرتون اگر مستمری از کار افتادگی نداشته باشه میشه از بابت کارش هم خسارت مطالبه بکنه.