مشاوره حقوقی رایگان - سانحه با موتور در محل کار

عرض ادب و سلام خدمت عزیزان
طی حادثه ای در محل کار با موتور سیکلت تحویلی از طرف کارفرما کتف شکسته و دوماه میگذره ازش ک کارفرما هیچ کاری نکرده برام.شکایت ثبت کردم .اداره کار گفت ما برای سانحه در محل کار با موتور ورود نمیکنیم ک فرستادن راهنمایی و رانندگی.آیا راهنمایی رانندگی امکانش هست کلا بنده رو ب علت فاقد گواهینامه بودن مقصر بدونه و امکانش هست چیزی تعلق نگیره،
یا نظر اصلی رو پزشکی قانونی خواهد داد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
و اینکه شرایط محیط کار بعلت وجود ده طبقه رمپ خیلی بده ک بصورت پیاده تردد کردن باعث دیسک کمر بدی شده برام.برای این موضوع نیز باید شکایت جدید ثبت کنم؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان حادثه حین کار شکایت کنید