مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی

با عرض سلام وخسته نباشید خدمت بزرگواران
ما یک ملکی داشتیم با ملک همسایه تجمیع کردیم دادیم سازنده برای ساخت
از قرار معلوم باید در تاریخ 99.10.30 تحویل میداد که هنوز با یکسال تاخیر تحویل نداده و برای تکمیل ساختمان همچنان کاری انجام نمیده و با دو کارگر کار میکنه البته مراحل پایانی ساختمان هست ولی امکان سکونت در واحد نیست چون اب و برق و گاز و ... نداره آسانسور و پارکینگ تکمیل نیست و روند کار بسیار کند هست جوری که اصلا عین خیالش نیست
بعد از قرار داد یک سری متمم به قرار داد اضافه کردیم که در صورت تاخیر در تحویل باید جریمه سنگین پرداخت کنه و تا الان اندازه 3/4 میلیارد هست ولی بازم عین خیالش نیست
متمم ها رو نشون کارشناس دادگستری دادیم و از لحاظ قانونی تایید کرده که قابل دریافت هست.
یک احضاریه براش فرستادیم یکی دو روز کار کرد باز دوباره کار نکرد
الان کارشناس تامین دلیل از شورای حل اختلاف اوردیم و نامه یا همون نظر کارشناسی رو به ما داده و اماده تنظیم شکایت نامه هست.
کل ساختمان 14 واحد هست که 7 واحد برای سازنده هست و از اون 7 واحد طبق قرار داد حق فروش یا پیش فروش 3 واحد رو نداشته برای زمانی که اگه نتونه تکمیلش کنه ما بفروشیم و تکمیل کنیم.
الان پیشنهاد شما برای ادامه امور چی هست چون میگن شکایت رو ادامه ندید تا واحد رو تحویل بگیرید بعدا شکایت کنید و طلب خسارت کنید.
البته با توجه به شرایط بعیده تا حداقل 6 ماه دیگه تحویل بده
لطفا راهنمایی بفرمائید چکار کنیم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بهتر است شکایت کنید و خسارت خود را نیز مطالبه کنید