مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت پیش پرداخت و اقساط اعسار

سلام بدلیل عدم تمکن مالی درخواست اعسار دادم که پذیرفته شد، ولی بخاطر توافق شفاهی با طلبکار مبنی بر اینکه طلبی را از شخص ثالثی دریافت کنم و نصف بدهی به ایشان را پرداخت کنم پیش پرداخت و اقساط اعسار را پرداخت نکردم، حال طلبکار با یه حکم مبنی بر پرداخت کل بدهی و خسارات قانونی حکم جلب بنده را گرفته و مرا به زندان انداخته،آیا میتوانم با پرداخت پیش پرداخت و اقساط معوقه اعسار ازین وضعیت راهی یابم.

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

طلبکارتون فقط میتونه بابت پیش پرداخت و اقساط عقب افتاده حکم جلب بگیره و با پرداخت اون آزاد خواهید شد.