مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه

آیا حضور صاحب جواز کسب برا وثیقه دردادگاه لازم است

پاسخ ها :

وثیقه جواز کسب وثیقه

سوالات مرتبط

وثیقه جواز کسب
سلام سوالی که داشتم به خاطر بدهی که داشتم محکوم شدم و حکم جلب برای من صادر شده جواز کسب مغازه به عنوان وثیقه میتونم بگذارم نروم زندان؟ جواز به اسم خودم هست . مغازه هم دایر هست ....
وثیقه
آیاحضور صاحب جواز کسب برای وثیقه لازم است...
وثیقه جواز کسب
سلام برای ی متهم ب رد مال جواز کسب گذاشتم ،زمانی ک میخواستم وثیقه بذارم متهم گف نهایت بدهی 40 تومن هست چون بهش اعتماد داشتم قبول کردم ،قاضی هم توضیحی بهم نداد الان فهمیدم ک رد مال 300 تومنی هست ،ایا م...
وثیقه جواز کسب
باسلام. بنده برای برادرم که به اتهام سرقت از منزل مادربزرگم زندان بود جواز کسب جهت مرخصی گذاشتم اما برادرم بعد از گذشت مدت مرخصی خود را معرفی نکرده آیا جواز بنده مصادره میشود و اگر مادربزرگم رضایت دهد...
وثيقه
سلام يكى از دوستان درخواست وثيقه براى دادگاه از من كرده. آيا دادگاه برگه اى به عنوان رسيد در ازاى دريافت سند به من ميدهد؟...