مشاوره حقوقی رایگان - شکایت فرزندان از مادر به سبب بردن کل وسایل منزل مشترک

با سلام
آیا فرزندان 15 و 16 ساله پسر می توانند از مادرشان به سبب بردن کل لوازم منزل مشترک اهم از جهیزیه و اموالی که پدر در طول زندگی خریده است شکایت کنند البته در این خصوص دو مورد گزارش پلیس 110 مورخ 4 ماه پیش در خصوص ترک منزل و گزارش دیگر پلیس 110 در خصوص بردن اموال منزل در دست موجود باشد؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سلام آیا فرزندان 15 و 16 ساله پسر می توانند از مادرشان به سبب بردن کل لوازم منزل مشترک اهم از جهیزیه و اموالی که پدر در طول زندگی خریده است شکایت کنند البته در این خصوص دو مورد گزارش پلیس 110 مورخ 4 ماه پیش در خصوص ترک منزل و گزارش دیگر پلیس 110 در خصوص بردن اموال منزل در دست موجود باشد؟ با تشکر فراوان

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص اموال پدر امکان طرح دعوا وجود دارد