مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به جرح

با سلام و احترام.
خودرو بنده بصورت دوبل در خیابان با شیب حاقل 40 درجه (سربالایی)متوقف بود و خود من در اتومبیل بودم.
خودرو 207 با سرعت حداقل 100 از مسیر خود منحرف شده و با درب راننده خودرو من برخورد کرد. بر اثر شدت ضربه بیهوش شدم. سمت راست خودرو من به درب سمت راست خودرو پارک شده برخورد کرده است.
1- مقصر حادثه در مقابل خودرو پارک شده کیست؟
2- افسر تخلف کرده و تنها یکی از خودروها به پارکینگ منتقل شده است.در تصادف منجر به جرح.
میزان مجازات برای افسر چیست؟
3- صحنه تصادف بهم خورده است. لاستیک سمت راست خودرو 207 بیرون زده و اکسل آن خراب بوده است. با توجه به اینکه خودرو 207 در پارکینگ نیست. چگونه میتوان ثابت کرد خودرو 207 مقصر است؟
با تشکر از خدمات ارزنده دادراه

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شما چند درصد تقصیر دارید ؟

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر درب خودروی شما باز باشد شما در غیر اینصورت خودرویی که در این شیب سرعت مطوئنه را رعایت نکرده