مشاوره حقوقی رایگان - تبديل حكم كيفری برای فروش مال غير به جرايم نقدی

سلام ما زمينی خريداری كرديم و فروختيم كه الان متوجه شديم مال دولت بوده قراره معامله با كسی كه فروختيم بهش فسخ بشه و حكم ٢ سال حبس به علت كلاهبرداري را دادند ايا ميشه حبس را در تجديد نظر به جرايم نقدي تبديل كرد؟چه راهي وجود داره ؟؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام برخی از جرائم هم غیر قابل گذشت وهم غیر قابل تبدیل هستند واز جمله آن جرائم کلاهبرداری است وفروش مال غیر هم اگر از طریق کلاهبرداری یا در حکم کلاهبرداری به اثبات برسد تابع همین قاعده است .