مشاوره حقوقی رایگان - خودرو که بنامم بوده و به صورت امانت برادرم گرفته بود و هیچگونه موادی هم در آن کشف نشده

با عرض سلام در سال 1391 برادرم خودرو اینجانب را به صورت امانت گرفته بود که توسط مامورین در خانه اش به اتهام مواد مخدر دستگیر میشود ، خودروی من که در پارکینگ آپارتمانش بوده به وسیله مامورین برده میشود، و بعد قاضی دستور ضبط خودرو را میدهد، و قبل از اعتراض ما به حکم خودرو را مزایده بفروش میگذارند، درصورتی که زمان دستگیری برادرم در واحد اپارتمانش خودرو در پارکینگ پارک بوده، و در جستجو داخل خودرو هیچ مواد یا چیز غیر قانونی وجود نداشته، و خودرو هم از یکسال قبل که صفر خریداری کردم سند و مدارکش بنامم بوده

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا اعتراض ثالث و سپس ابطال مزایده را باید انجام دهید.
وکیل بگیرید . کار پیچیده ای در پیش دارید.