مشاوره حقوقی رایگان - کم فروشی

حدود یک ماهه پیش ناهار خوری خرید کردی از فروشنده ای در یافت اباد ... در موقع اوردن یکی از پایه های ناهار خوری کوتاه بوده .. و ایراد داشت .. بعدش تسویه پول گردن نگرفتن ... و بارها با تماس پی گیری جوابی ندادن .... اسم فروشنده و ادرس و هم دارم .. ایا میتونم از طریق دادسرا شکایت کنم به عنوان کم فروشی؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بره میتوانید درخواست ماوالتفاوت قیمت دهید . البته اگر توافق قبلی ندارید حتما قبلش دادخواست تامین دلیل دهید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید