مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه در افت قیمت خودرو

با عرض سلام و تبریک سال نو خدمت شما
بنده در خرداد سال 97 تصادف کردم و مقصر حادثه شناخته شدم زیان دیده در تاریخ 97/04/12 دادخواست افت قیمت ماشین داده به مبلغ 200000 تومان که با اعتراض بنده رفتن به هیت 3 و 5 و 7 نفره اخر به 12،500،00 تومان تشخیص داده شده
اما قاضی پرونده 13 میلیون تومان در تاریخ 97/12/20 رای داده و خسارت تاخیر و تادیه را هم از زمان تقدیم دادخواست داده که تیر 97 است تا زمان اجرا حکم.
ایا به نظر شما این رای درست است.
بنده که تعهد نسبت به پرداخت نداشتم که به تعهد خود عمل نکرده باشم. و اگر خسارت تاخیر باشید باید از زمان قطعی شدن حکم باشد نه زمان تقدیم دادخواست.
ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خسارت تاخیر از زمان تقدیم دادخواست محاسبه می شود
ودر فرض موجود خسارت تاخیر با توجه به افت فاحش ارزش ریال قانونی است