مشاوره حقوقی رایگان - سند قطعی موتور سیکلت

با سلا.بنده یه موتور فروختم به اقای نصف پولمم داداه نصف دیگه قرار شد رفتیم محضر هفته پیش رفتیم محضر برگ سبز به نام بنده هست گفتن بنچاق من با صاحب قبلی که موتورو ازشون خرید رفتیم تعویض پلاک و برگ سبز به نام من صادر شد الان رفتم درب منزل او اقای که موتورو ازشون‌خریدم که بیاد قعطی بنام بزنه پدرشون گفتن رفته خارج الان من چطور میتونم قعطی بنام این اقا بزنم با این شرایط که پیش اومده و الباقی پولمو بکیرم.ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خریدار می تواند علیه شما و صاحب پلاک دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهد.
یا اینکه خودتون علیه صاحب سند دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید ولی اگر دادگاه متوجه بشه شما انتقال دادی دادخواست شما رد میشه

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید