مشاوره حقوقی رایگان - تبادل لوایح برای مسکن مستقل چگونه است

سلام عیدتون مبارک
همسر بنده در دادگاه مسکن مستقل اقرار کردن که تا بعد از عید منزل و لوازم مورد نیاز رو فراهم میکنند و رای محکومیت صادر شد منتها چون تاریخ قطعی شدنش نزدیک عید بود اجرای احکام گفتن اجراییه نمیدن و روز اخر مهلت اعتراض ایشون جمعه بوده که ایشون فرداش اعتراض زدن و مورد قبول قرار گرفته چون روز اخر تعطیل بوده
برای بنده اخطاریه تبادل لوایح اومده ولی بنده هیچ اطلاعی از متن لایحه ی ایشون ندارم که با توجه به اون لایحه تقدیم دادگاه کنم چطور میتونم از متن لایحه همسرم آگاه بشم؟ لایحه رو میتونم تایپ کنم پرینت بگیرم به شعبه تحویل بدم؟ یا حتما باید از طریق دفاتر خدمات ارسال بشه؟
خیلی ممنونم از لطف شما

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به شعبه مراجعه کنید
می تونید دستی بدید به شعبه نیازی به دفتر خدمات قضایی نیست

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دفتر دادگاه مکلف است به محض اعتراض محکوم علیه به رای درصورت کامل بودن دادخواست یک نسخه از دادخواست تجدیدنظرراهمراه بالایحه اعتراضیه پیوست ان به تجدیدنظرخوانده ابلاغ کند وشما بعدازابلاغ ده روز مهلت دارید که چنانچه پاسخی دارید اعلام کنید وسپس پرونده به دادگاه تجدیدنظراستان ارسال گردد شما چنانچه از دادخواست ولایحه پیوست ان بی اطلاع هستید به دفترشعبه صادرکننده رای مراجعه کنید وکسب اطلاع کنید همچنین لایحه پاسخ خودتان را طبیعتا تایپ کنید بهتر از لایحه دستنویس است ولی اجباری درتایپ کردن ندارید لایحه راتحویل شعبه دهید