مشاوره حقوقی رایگان - من از پسرداییم حاملم...

سلام، روزتون بخیر..
دخترم 16 سالمه،3 هفته ی پیش رفتم خونه ی داییم...یه پسر دایی دارم که ازم 5 سال بزرگتره، کسی خونه نبود، ماهم تو اتاقش فیلم میدیدیم، بعد درو قفل کرد و یه فیلم خیلی بد گذاشت و به زور باهام رابطه برقرار کرد...خیلی حالم بد بود ولی نشد به کسی چیزی بگم، خیلی خجالت میکشیدم... فردای اون روز توی باغ بودم که اومد و منو گرف اونجا دوباره منو آزار داد...بعد اون روز زیر دلم تیر میکشید و پریودم عقب افتاد، با یکی از دوستان بیبی چک خریدم و بعد 16 روز بعد اون اتفاق مثبت شده... من از پسر داییم حاملم و دارم دیوونه میشم، هی نقشه های خودکشی میکشم... اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم، حتی شکایت کنم این بچه چی میشه؟؟ بهم بگین چیکار کنم.. دیگه وقت ندارم من به کسی چیزی نگفتم... خیلی میترسم... توروخدا زودتر جواب بدید، مطمئنم خیلی زود خودمو میکشم...

پاسخ ها :

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
ضمن حفظ آرامش خود، بهترین اقدام مراجعه به وکیل است تا اقدامات مناسب قانونی و حمایتی صورت پذیرد همچنین حتما به مشاور روانشناس مراجعه نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

حتما با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و بلا فاصله با خانواده خود موضوع را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مادرتون در میان بگذارید و به پزشک زنان مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موضوع را با نزدیکان خود در میان بگذارید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با مادر خود در میان بگذارید و به پزشک مراجعه کنید

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام بهتر است موضوع را با پدر یا مادر در میان بگذارید وسریعا شکایت کیفری کنید در صورت عدم اقدام به موقع محکوم میشوید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.لطفا به خانواده اطلاع بدین وامکان شکایت برای شما وجود دارد و با خودکشی کاری از پیش نمیبرید و فقط آسیب به خودتون هست و حتما مشاوره بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حتما تا دیر نشده با خانواده مطرح نمایید از اورژانس اجتماعی کمک بگیرید.
نسبت به طرح شکایت اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تصمیم احساسی نگیرید تمام مشکلات قابل حل است ابتدا با خانواده در میان بگذارید شما اشتباه نکردید و شخص دیگری اشتباه کرده و باید پاسخگو باشد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به پدر و مادر خود بگید بعد شکایت کنید رسیدگی میسود