مشاوره حقوقی رایگان - تایید یک قرارداد با پیامک

با سلام

ما یک سایت خدماتی هستیم. برای امضا قرارداد و تایید آن از طرف مشتری، آیا ارسال کدی 5 رقمی به شماره موبایل مشتری و ثبت همان کد از طرف مشتری در سایت، به حکم امضا قرارداد و تایید ایشان میباشد؟ و این موضوع در محاکم قضایی اعتباری دارد؟

برای این موضوع چکاری میتوان انجام داد، چون مشتریها در شهرهای دیگر هستند و امکان امضا قرارداد بصورت حضوری امکان ندارد.

سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سایت قانونی باشد مشکلی پیش نمیاد و قانونی است