مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد مضاربه

سلام و عرض ادب
بنده میخوام به عنوان مالک مبلغی رو طبق قرارداد مضاربه برای کسب سود به یک نفر بدم ایشونم گفته 7 درصد از کل پولم رو به عنوان سود هر ماه پرداخت میکنه و قرارداد مینویسه این قرارداد حالت ربوی داره و من نمیدون کسب و کار ایشون چقدر سود داره که در سود شریک بشیم باید در قسمت سود چجوری بنویسیم که حالت ربوی نداشته باشه
ممنون از وکلای عزیز

پاسخ ها :

یک وکیل

باید ذکر شود مثلا 7درصد از سود حاصله نه 7درصد از سود پول

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بنویسید اللحساب 7 درصد و بهتر است ضمانت بگیرید برای برگرداندن اصل مبلغ