مشاوره حقوقی رایگان - جانمایی پارکینگ

با سلام بنده دارای یک آپارتمان هستم که در سند تک برگ دارای پارکینگ اختصاصی است اما نقشه جانمایی پارکینگ که مشخص کند محل پارک کجاست موجود نیست. با توجه به عدم وجود نقشه جانمایی در اداره ثبت منطقه، از چه طریقی میتوانم نسبت به تعیین محل پارکینگ اقدام کنم که در حکم سند قانونی و رسمی باشد. با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

هم می توانید با تراضی مالکین اقدام کنید و هم درخواست اصلاح پایانکار و تعیین دقیق پارکینگ را از سازنده بخواهید